Koulun tavoitteet

Ensisijaisesti koulun toimintaa ohjaavat lainsäädäntö sekä valtakunnalliset, paikalliset ja koulun omat opetussuunnitelmat. Lisäksi koululla voi luonnollisesti olla omia tavoitteitaan. Niillä tarkoitetaan kokonaisuutta, joka koostuu koulun visiosta ja sen eri osa-alueista, esimerkiksi teknologian käytön visiosta, vision yhtenäisyydestä sekä pyrkimyksistä toiminnan kehittämiseen.

Yhteisesti hyväksytty ja tietoinen tavoitetaso on edellytys uudistusten ja innovaatioiden hyväksymiseen ja niiden pysyvyyteen; hyvätkään ideat, kokeilut ja projektit eivät muutu arjen käytännöiksi, jos niihin ei osallistu ja sitoudu koko opettajakunta.


Notice: Array to string conversion in /opt/kenguru/Zend/Session/Exception.php on line 58

Notice: Array to string conversion in /opt/kenguru/Zend/Session/Exception.php on line 71

Notice: Array to string conversion in /opt/kenguru/Zend/Session/Exception.php on line 71

Fatal error: Uncaught exception 'Zend_Session_Exception' with message 'Zend_Session::start() - /opt/kenguru/Zend/Session.php(Line:469): Error #2 session_start(): open(/var/lib/php/session/sess_27shutk4e8clcbi1247p15im93, O_RDWR) failed: No space left on device (28) Array /opt/kenguru/Zend/Session.php(Line:479): Error #2 session_write_close(): open(/var/lib/php/session/sess_27shutk4e8clcbi1247p15im93, O_RDWR) failed: No space left on device (28) Array /opt/kenguru/Zend/Session.php(Line:479): Error #2 session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/session) Array' in /opt/kenguru/Zend/Session.php:482 Stack trace: #0 /opt/kenguru/Zend/Session/Namespace.php(143): Zend_Session::start(true) #1 /opt/kenguru/Zend/Auth/Storage/Session.php(87): Zend_Session_Namespace->__construct('KenGuru') #2 /opt/kenguru/php/functions.php(48): Zend_Auth_Storage_Session->__construct('KenGuru') #3 /opt/kenguru/php/functions.php(94): getAuth() #4 /opt/k in /opt/kenguru/Zend/Session.php on line 482